El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alqueria d'Asnar ja gaudeix de pista de trinquet 365 dies de l'any

El projecte que complementara les instal·lacions esportives de L'Alqueria d'Asnar és el del nou col·legi. El projecte ja està aprovat pel "Pla Edificant" de la Generalitat i s'invertira 1.641.153 €. Aquest nou centre educatiu estarà finalitzat, segurament, per al curs 2021/2022.

Josep Miquel Moya Torres, Director General d'Esports de la Generalitat Valenciana, ha visitat, junt amb l'alcalde, Jaume Pasqual; tot el seu equip de Govern; i representants de l'empresa constructora, les millores en les infraestructures de trinquet i els vestuaris del poliesportiu municipal.

El municipi de l'Alqueria d'Asnar pot gaudir, per fi, de les instal·lacions de trinquet cada dia de l'any. A les millores s'ha recobert la pista per a aïllar-la de pluja i calor pel que les condicions meteorològiques no impediran gaudir d'aquest esport tan nostre.

Fins a aquest municipi de El Comtat s'ha apropat Josep Miquel Moya Torres, Director General d'Esports de la Generalitat Valenciana, per a visitar i conéixer el resultat d'aquestes obres que han costat aproximadament 80.000 euros.

ARAMULTIMÈDIA ha estat a aquesta visita i t'ho contat tot al vídeo.