El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alt grau d’acceptació i de participació en la cursa solidària “Kilòmetres de solidaritat” de l’IES Serra Mariola de Muro

Alt grau d’acceptació i de participació en la cursa solidària “Kilòmetres de solidaritat” / IES Serra Mariola de Muro
L’objectiu és recaptar fons per a millorar la situació de milers de xiquets que pateixes desnutrició

 L’IES Serra Mariola de Muro va organitzant una cursa solidària “Kilòmetres de solidaritat”, amb la que pretenen lliurar tots els fons recaptats per a millorar la situació de milers de xiquets que pateixes desnutrició i a més sensibilitzar i educar en valors a tota la comunitat escolar.

L’IES Serra Mariola de Muro té com a objectiu de l’educació, formar persones íntegres, solidàries, crítiques i coneixedores del món i les seues desigualtats, per a poder ajudar i pal·liar els problemes.

Aquesta mentalitat ha fet que el centre se sume al projecte “Kilòmetres de solidaritat” organitzat per Save the Children i han fet una cursa solidària per recaptar fons per a millorar la situació de milers de xiquets que pateixes desnutrició i sensibilitzat i educat en valors a tota la comunitat escolar.

La cursa ha tingut una participació i acceptació increïble i tots els participants han completat el recorregut en la seua totalitat.

Al final han recaptat una quantia superior de 1200 €.