El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alta competició en el Premi Sant Jordi-Costa Blanca d'Alcoi

  • Oratge estiuenc sense, de moment, la insuportable calor dels darrers dies

Molt bon ambient i molt bona competència esportiva en la IV edició del Torneig de futbol base COSTA BLANCA- Premi Sant Jordi de l'Associació de Sant Jordi que es disputa divendres i dissabte al Francisco Laporta. Equips de tota la Comunitat i un dels Estats Units lluiten per ser els millors en un dels campionats més prestigiosos de l'estiu.

Dos dies sencers i sense descans amb futbol 11 i futbol 7 als camps del poliesportiu d'Alcoi i amb un fum d'equips procedents de tots els racons de la Comunitat. Com a convocat internacional , enguany el Rangers dels Estats Units. Equips de les categories Cadet, Infantil, Prebenjamí, Aleví, Benjamí, Querubins i Infantil-Cadet en femení.

Equips d'Alcoi com ara el CF Alcoy, ESIDES o el Racing; de la comarca com el Contestà i de tota la Comunitat amb especial presència del València, l'Hèrcules, l'Elx o La Nucia. En definitiva, una festa de l'esport que ha portat fins a la ciutat a centenars de persones atretes per l'esport rei.

La competició s'allargarà durant tot el dissabte i acabarà amb un partit amb els més menuts i amb un triangular femení entre Villena, Elx o CF Alcoy.

Una competició organitzada per l'Associació de Sant Jordi amb la col.laboració del Patronat Costa Blanca de la Diputació d'Alacant.