El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Altre premi pòstum per a Camilo Sesto: un premi 'Ondas'

Camilo a Alcoi / AM

Pel que fa al futur del seu testament i homenatge en Alcoi, l'Ajuntament ha anunciat una roda de premsa per a aquest dijous 17 d'octubre on donarà més detalls.

Camilo Sesto, dies després que ens deixara, no ha deixat de rebre guardons i premis pòstums. El darrer ha estat un prestigiós premi 'Ondas', en aquesta ocasió "per una carrera musical popular, massiva, internacional, mediàtica, que a més fou pionera en la compsoció de noves actituds estètiques".

El cantant alcoià més internacional tindrà un nou guardó a escala nacional. Es tracta del Premi 'Ondas', a títol pòstum per la seua trajectòria. Els premis es lliuraran aquest 14 de novembre en una gal·la que se celebrarà al Gran Teatre Liceu de Barcelona. Altres guardonats com a 'Ondas' de la música han sigut per a Vanesa Martín o Rosalia.

Pel que fa al futur del seu testament i homenatge en Alcoi, l'Ajuntament ha anunciat una roda de premsa per a aquest dijous 17 d'octubre on donarà més detalls. El seu fill Camilo Blanes 'Camilín' està preparant un nou disc pe recordar i homenatjar a son pare.