El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Alumnes 3r de Les Esclaves col·loquen cartells als contenidors de plàstic de la Zona Nord

Els alumnes de 3r de primària d'aquest centre han realitzat aquesta pegada de cartells amb l'objectiu de conscienciar al barri sobre el consum responsable d'aquest material per així cuidar dels mars i oceans. 

Els alumnes de 3r de primària del Col·legi Les Esclaves d'Alcoi estan realitzant durant aquest curs activitats en les quals estan aprenent que és molt important que és cuidar del medi ambient, i en especial dels oceans. 

Com ja vam contar en Aramultimedia, 4 alumnes d'aquest centre i d'aquest curs, acompanyats d'un professor, viatjaran el pròxim mes de novembre a Roma, per tal d'explicar-li al Papa Francisco que és molt important respectar aquesta part del planeta. 

Ara, tots els alumnes de 3r de primària de Les Esclaves, han realitzat una nova activitat tots junts amb l'objectiu de continuar donant consells per a cuidar els mars i els oceans. És per això, que han eixit al carrer per a col·locar una sèrie de cartells als contenidors de plàstic del barri de la Zona Nord, per a donar consells per tal de realitzar un consum responsable d'aquest material.