El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alumnes de Les Esclaves i La Salle fan un intercanvi a Avinyó

Aquest intercanvi es du a terme des de fa alguns anys i té com a objectiu que els alumnes que cursen l'assignatura de francés puguen posar en pràctica els seus coneixements.

Un grup de 28 alumnes de secundària del col·legi Les Esclaves i 8 de La Salle d'Alcoi, han viatjat fins a la localitat francesa d'Avinyó per tal de realitzar ja un tradicional intercanvi que es porta produint des de fa anys.

Aquesta activitat té com a objectiu que els alumnes d'aquests centres que cursen l'assignatura de francés, puguen posar en pràctica tot el que s'ha aprés a classe d'una forma més didàctica i a més coneixent una cultura nova. 

Els alumnes conviuen amb famílies franceses i a més visiten els llocs més importants i turístics de la zona com la Provença francesa i visitaran Le Fort Saint André i le marché, o Arles on es realitzarà el recorregut Van Gogh. També es desplaçaran a la ciutat de Marseille on no pot faltar la visita a la fàbrica de golosines Haribo. 

Dins d'unes setmanes els estudiants de la ciutat d'Avinyó vindran a realitzar la segona part de l'intercanvi a Alcoi on podran conéixer les nostres tradicions i els llocs més significatius de la zona.