El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alumnes de l'ESO i Batxillerat premiats al VI Concurs de Videojocs del Campus d’Alcoi de la UPV

Captures dels jocs guanyadors / Campus d'Alcoi de la UPV.

La celebració de l'entrega de premis s'ha realitzat de forma telemàtica i es pot veure en el canal de YouTube del Campus d'Alcoi de la UPV.

Alumnes del CIF FP Batoi i l’IES Matemàtiques Vicent Caselles Costa, s’han proclamat els guanyadors a les diferents modalitats de la competició internacional que realitza el Campus d’Alcoi de la UPV des de fa sis anys.

Aquest any al VI Concurs de Videojocs del Campus d’Alcoi, han participat alumnes d’Instituts i col·legis d’Alcoi, Ontinyent, Bocairent, Gata de Gorgos, Sant Vicent del Raspeig, Dénia i fins i tot de Bogotà (Colòmbia). Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi, ha donat l'enhorabona a tots els participants pel nivell que han demostrat en aquesta edició del concurs. 

Bernabeu ha destacat el treball dels professors tant dels centres que han participat com dels docents del campus que han fet un gran esforç per poder dur a terme un any més un concurs que des de la universitat ja consideren que està consolidat. Jorge Oltra, professor de l'EPSA i membre del jurat, ha sigut l’encarregat de presentar aquesta gala de premis virtual. 

En la modalitat de Gamesonomy ha guanyat el primer premi ‘Adventure Jogo’, un joc desenvolupat per un grup d’estudiants de l'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa: Pau Salvá, Álex Ferrer, Jaume Ferrer i Joan Soler. Els joves han explicat que van tindre diferents problemes tècnics i que “hi ha molta faena darrere del joc”. En la modalitat lliure el primer premi ha sigut per a 'In My Skills I Trust' de Juan José Urbano del CIP FP Batoi, un habitual del concurs. L’alumne ha reconegut que si no arriba a ser per l'endarreriment que el concurs va patir en febrer, no haguera pogut participar i ha confessat que el temps ha sigut el seu major enemic. “Volia plantejar-ho d’una manera que fora un joc molt modelable, d’ací ve la idea, d’intentar fer un joc competent amb falta de temps”.

Llista completa dels premiats del VI Concurs de Videojocs del Campus d’Alcoi de la UPV:

Modalitat Gamesonomy
Primer premi: Adventure Jogo de Pau Salvá, Álex Ferrer, Jaume Ferrer i Joan Soler de l'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa.
Segon premi: Fallen Ángel d'Ándrea Valor del Col·legi La Salle Alcoi
Tercer premi: Under pressure d'Andrés Úbeda del Col·legi La Concepció
Quart premi: Un bufat en l'entrà de Llorenç Requena del Col·legi La Concepció
Mencions especials: Platafomer Tielser d'Iván Sanjuán de l'IES Bocairent i Little Adventures de Miguel Miñana de l'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa.

Modalitat lliure
Primer premi: In My Skills I Trust de Juan José Urbano del CIP FP Batoi.
Segon premi: SquareAbuss de Diego Reyes d'IES Sant Vicent.
Tercers premi: Elfobom VS Universe d'Àfrica López, Mar Cholbi i Elena Gallego de l'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa.
Quart premi: Les 5 estacions de Vivaldi d'Anais Ballester, Zoe Grimalt, Gala Pedro, Lucía Torres, Estel Mulet de l'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa.
Mencions especials: PA5TEL de Nestor Cholbi de l'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa i ETITC Viari de Mariana Álvarez del Instituto Técnico Central de Bogotà.