El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alumnes del CIPFP Batoi d’Alcoi inicien les pràctiques professionals en empreses estrangeres

Alumnes del CIPFP Batoi d’Alcoi inicien les pràctiques professionals en empreses estrangeres / CIPFP Batoi
Aquestes mobilitats s'emmarquen dins del programa Erasmus +, i tindran una durada de 5 mesos

Dins del programa Erasmus +, alumnes del CIPFP Batoi d’Alcoi, de grau mitjà comencen les practiques professionals en empreses estrangeres.

Alumnes de grau mitjà del CIPFP Batoi d’Alcoi inicien dins del programa Erasmus +, la realització de pràctiques en empreses estrangeres durant un període de 5 setmanes, gràcies al fet que el centre de formació, aposta per la internacionalització dels seus alumnes.

Els alumnes han partit a diferents països de la Unió Europea que s’emmarquen dins d’aquest programa. Els xics i xiquets se'n van mitjançant projectes elaborats pel CIPFP Batoi.

En el projecte ‘Mirant a Europa +’, se n'han anat 1 alumna de gestió administrativa, 3 alumnes de cuina, 1 alumne d'informàtica, 2 alumnes d'auxiliar d'infermeria i 3 alumnes d'atenció a persones en situació de dependència a Irlanda.

I a través del projecte ‘Cuidant i embellint Europa +’, se n'han anat 3 alumnes de perruqueria i 3 alumnes d'estètica a la localitat francesa d'Angoulême; també 3 alumnes d'auxiliar d'infermeria i 3 alumnes d'atenció a persones en situació de dependència se n'han anat a la localitat italiana de Vicenza.

El CIPFP Batoi és el centre de formació professional de la Comunitat Valenciana, que més beques ofereix al seu alumnes de cicles formatius de grau mitjà, i enguany seran un total de 32 alumnes que gaudiran d'una beca.