El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alumnes del Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi coneixen la ciutat de la mà de les noves tecnologies

Alumnes del Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi coneixen la ciutat de la mà de les noves tecnologies / Col·legi Esclaves
S'han treballat de manera interdisciplinar tant les Ciències de la Naturalesa, com l'Educació Física

Els alumnes de 4t de Primària de la Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi han participat en una gimcana per animar als xiquets a conéixer la ciutat de la mà de les noves tecnologies, treballant de manera interdisciplinar tant les Ciències de la Naturalesa, com l'Educació Física.

La Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves SCJ d'Alcoi ha organitzat una activitat, perquè els alumnes de 4t de Primària participen en #ALCada18, que és una original gimcana per animar als xiquets a conéixer la ciutat de la mà de les noves tecnologies.

Des que va començar el curs, els alumnes, mitjançant el projecte del cinema i gràcies a la pel·lícula dels germans Lumiere, la indústria alcoiana i el seu llegat, el modernisme o el 125é aniversari del tren Alcoi-Gandia, han eixit al carrer per tal d'ubicar amb els seus dispositius tecnològics que utilitzen per a treballar en classe, diversos llocs determinats de la ciutat i respondre a preguntes sobre el passat d'eixos monuments o edificis en llengua valenciana.

Totes les respostes les han compartit a Instagram baix el hastag #ALCada18 i #WMCP18 (https://www.instagram.com/alcoianada/)

Es tracta d'una activitat amb un ample contingut educatiu, en la qual, s'han treballat de manera interdisciplinar tant les Ciències de la Naturalesa, com l'Educació Física. A més, els xiquets han utilitzat les noves tecnologies, han aprés a treballar en equip i han descobert la ciutat i el seu passat d'una manera lúdica.