El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alumnes del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer lliuren a l'economat de Càritas molts aliments

En Nadal la solidaritat plena els carrers i aquesta vegada han sigut els alumnes del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi els que han fet una marxa de solidaritat fins a l'economat de Càritas del Carrer El Camí amb molts aliments.

Fa uns dies els alumnes del col·legi d'Alcoi acompanyats pels seus professors, van anar a portar els aliments que havien arreplegat durant la campanya del 'bote/kilo' a l'economat de Càritas del Carrer El Camí.

Els alumnes van buidar les seues motxilles de llibres i les van omplir d'aliments, seguidament van recórrer el carrer Echegaray fins a arribar a l'economat.

Una vegada allí tots els voluntaris els esperaven per ajudar-los a depositar els aliments. Tots els alumnes de secundària, primària, infantil i fins i tot els més menuts van aportar alguna cosa a l'economat.

Durant aquestes dates és molt important ser solidari, i gràcies a la bondat de moltes famílies, s'han arreplegat molts aliments per ajudar a altres famílies que tenen problemes econòmics.

Dins de la campanya “Primero, los últimos”, aquestes accions fan possible un món millor.