El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcòdiam és d'OK or

L'Alcòdiam és d'OK or

Objectiu complit. El Patí Alcòdiam torna dos anys després a l'elit de l'hoquei mundial. Aquest dissabte ha ascendit després d'imposar-se el cuer, el Santa Maria del Pilar, per 4 a 9. Gran any i alegria immensa per a l'esport alcoià.

Més informació

L'Alcòdiam és d'OK or

Alumnes dels Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi es converteixen en astronautes

El 18 de febrer finalitza aquest projecte amb un aterratge real a Mart que podrà seguir-sedes de qualsevol punt del món.

No viatjaran a Mart, però quasi... Els estudiants de 4t d'ESO de Cultura Científica dels Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi participaran en el programa Mission To Mars Student Challenge, un programa de la NASA.

La NASA vol donar a conèixer els seus avanços i tot el treball que es fa al planeta roig. El projecte Mission To Mars Student Challenge finalitzarà amb un aterratge a Mart aquest 18 de febrer, que podrà ser seguit en directe des de qualsevol part del món.

Abans que puguen llançar-se a Mart, els estudiants han d'aprendre més sobre on van i per què. Aquesta setmana, els estudiants aprendran més sobre el Planeta Roig i determinaran el que esperen trobar. Això els ajudarà a dissenyar la seua missió i planificar les operacions de llançament, arribada i superfície.