El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alumnes dels Salesians Sant Vicent Ferrer s’acullen a la coordinació horària entre el centre i el conservatori de música

El centre educatiu dels Salesians Sant Vicent Ferrer és un dels pocs que tenen aprovat per quart any consecutiu, també de cara al pròxim curs.

La convalidació i coordinació horària entre el col·legi de Salesians del centre i el Conservatori de Música permet a l'alumnat reduir les hores lectives i poder disposar de més temps per la vesprada per estudiar o descansar.

El centre educatiu dels Salesians Sant Vicent Ferrer és un dels pocs que tenen aprovat per quart any consecutiu, també de cara al pròxim curs, un programa de convalidació i coordinació horària. D’esta manera l’alumnat que estudia al conservatori en graus superiors de música, amb una clara direcció a dedicar-se de manera professional a este àmbit, poden compaginar els estudis obligatoris de secundària amb els de música.

La proximitat entre els dos centres facilita molt que l’alumnat que s’acull puga eixir en horari lectiu dels Salesians i anar al Conservatori. Açò els permet convalidar algunes assignatures i a més reduir la dedicació als estudis de música per les vesprades. Així poden organitzar-se millor i a la vegada descansar i tindre més temps lliure.