El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Álvaro Soler obri el cicle de conferències 'Alcoi mirant al futur' en 2023

Cartell de la primera ponència

La primera de les conferències serà el dimarts 17 de gener a les 19:30 h a la Sala Castañer del Círculo Industrial

Comença un nou any i Rafael Valls Buitrago continua oferint conferències de primer nivell a Alcoi. El Círculo Industrial tornarà a acollir el cicle en 2023 i la primera conferència serà a càrrec d’Álvaro Soler el dimarts 17 de gener a les 19:30 h.

La conferència és gratuïta i oberta a tothom. Rafael Valls Buitrago torna a coordinar i moderar aquestes ponències en 2023 del cicle ‘Alcoi mirant al futur’. A més, està organitzat pel Círculo Industrial, i compta amb el suport de la Diputació d’Alacant i l’Associació ‘Alcoi Industrial’.

La conferència del dimarts 17 de gener té com a títol ‘Agrivoltaics, robòtica en cultius: present i futur. Álvaro Soler és enginyer tècnic industrial per la UPV i Màster Universitari en Internacionalització d’Empreses. En l’àmbit empresarial és CEO i cofundador de Multiscan Technologies i va dissenyar el pla d’internacionalització i de gestió de recursos humans de l’empresa. També és cofundador de Powerfultree i president del consell d’Administració de Tesoro Imaging.
 

La conferencia parlarà sobre que la millor manera de mantindre l'agricultura i el futur dels agricultors i evitar la despoblació rural es  sostenir l'ètica en els camps i garantint la producció d'aliments

Programa anual de conferències

A continuació podeu veure totes les conferències programades per a 2023 del cicle ‘Alcoi mirant al futur’.