El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alzamora certifica la seua seguritat davant la Covid-19 mitjançant el segell de qualitat"Desinfection Monitored"

Centre comercial d'Alzamora

El segell, que és vàlid per un any i està dirigit a oferir confiança a empleats i usuaris, acredita que s'han adoptat mesures preventives amb els alts estàndards d'higiene disponibles per la desinfecció i propagació d'infeccions

El centre comercial d'Alzamora acredita l'adopció dels més alts estàndards d'higiene, neteja i desinfecció gràcies a "Desinfection Monitored".

Alzamora és segur davant la covid-19 i així ho certifica l'auditoria de l'empresa SGS, llider mundial en inspecció, verificació, assajos i certificació, que el centre ha superat recentment i que garantiza que la neteja i desinfecció de les seues instal·lacions, d'acord amb els protocols i mesures adoptades davant el virus, és efectiva i s'executa de manera controlada.

Per a la consecució del segell "Desinfection Monitored", Alzamora ha tingut que superar més de 25 tests analítics, que la certificació ha dut a terme 'in situ' en diferents superfícies del centre comercial per verificar que la neteja i desinfecció és efectiva. Tanmateix, s'ha auditat els protocols d'actuació davant la Covid-19, tant a nivell organitzatiu com l'adopció de mesures de seguretat i higiene. 

El segell, que és vàlid per un any i està dirigit a oferir confiança a empleats i usuaris, acredita que s'han adoptat mesures preventives amb els alts estàndards d'higiene disponibles per la desinfecció i propagació d'infeccions. Per a major seguretat, contempla un seguiment tècnic periódic que garantitza que les bones práctiques establides es mantenen en el temps de manera eficaç.

Aquesta actuació forma part del compromis de CBRE, gestora del centre i primera companyia a nivell internacional en consultoria i serveis inmobiliaris, amb el cumpliment dels protocols implantats en matèria de seguritat, prevenció i control en més de 50 edificis gestionats per la companyia en Espanya i Portugal.