El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Amb el projecte 'Relax & Imagine' el Mindfulness i la relaxació arriben al Col·legi Santa Ana d'Alcoi

Amb el projecte 'Relax & Imagine' el Mindfulness i la relaxació arriben al Col·legi Santa Ana d'Alcoi / Col·legi Santa Ana
Amb aquesta activitat es pretén ajudar a seguir sumant experiències

El Mindfulness arriba al Col·legi Santa Ana d'Alcoi amb el seu projecte 'Relax & Imagine' amb l'objectiu d'ajudar a seguir sumant experiències oferint-los moments perquè aprenguen a relaxar-se, a saber posar una pausa, millorar la seua autoestima...

 Al Col·legi Santa Ana d'Alcoi arriba el mindfulness i la relaxació vist que són activitats recomanades per a tots els xiquets i xiquetes. Una manera perquè en el futur, els xicotets gaudisquen d'una vida adulta alegre i saludable.

Aquesta activitat serveix tant per a xiquets inquiets o actius com per als tímids o vergonyosos i ajuda a canalitzar la seua energia i reafirmar la seua autoestima.

Amb el projecte Relax & Imagine el Col·legi pretén ajudar a seguir omplint d'experiències la “motxilla per a la vida dels seus alumnes”, oferint-los moments perquè aprenguen a relaxar-se, a saber posar una pausa, millorar la seua autoestima, i donar regna solta a la seua imaginació i creativitat.

La responsable de 'STYLE & IOGA', Mónica Llinares, i encarregada de dirigir aquesta activitat, diu que,“els experts coincideixen que la millor edat perquè el xiquet s'endinse en els exercicis de relaxació és a partir dels 4 anys. A aqueixa edat els xicotets ja saben perfectament el que es pot esperar i es vol d'ells, i ja tenen la capacitat de realitzar i controlar certs moviments del cos”.

En aquesta activitat, subvencionada íntegrament per l'AMPA, participaran alumnes des d'Infantil 4 anys fins a 6° de Primària.