El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Amb la meitat de les places, però torna el Campus d'Estiu de l'Eduardo Latorre

El campus serà del 6 al 31 de juliol. La preinscripció serà aquest 23 de juny telemàtica i el 25 de juny presencial.
 

És un dels favorits de les famílies per la varietat d'activitats esportives que practiquen i la relació amb alumnes de molts centres diferents. Cal preinscripció, tot i que després es farà una selecció per garantir que s'acompleixen els protocols de seguretat.

Els xiquets poden anar enguany al campus d'estiu que ofereix el Complex Esportiu Eduardo Latorre. Seran 4 setmanes, del 6 al 31 de juliol, i a un preu de 85 euros per quinzena. Això si, la situació actual fa que es reduïsca l'aforament i per tant el nombre de places permeses serà la meitat.

Cal fer preinscripció, però des de la regidoria d'esports expliquen que no garanteix la plaça, i s'informarà en 24 hores de les prescripcions acceptades i les que no. El termini per apuntar-se comença aquest 23 de juny de manera telemàtica, de 9 a 14 hores; o el 25 de juny de manera presencial, de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores en el Matadero.

"Aquest any, des de la regidoria d'esports no volíem deixar d'oferir el Campus d'Estiu Eduardo Latorre, una oferta d'oci per al mes de juliol consolidada i que tots els anys té molta demanda", explica el regidor, Miguel Juan. "La situació actual de nova normalitat ens obliga a adaptar-nos, hem posat en marxa totes les mesures sanitàries recomanades i, per tant, només podem oferir el 50% de les places habituals. Apostem amb el Campus un any més per formar les nostres xiquetes i xiquets en la pràctica de l'esport i els hàbits de vida saludables".

Durant el Campus els alumnes faran activitats aquàtiques com natació, esports de raqueta com pàdel o bàdminton; i altres esports com bàsquet, handbol, tir amb arc o petanca. També es fan tallers mediambientals sobre reciclatge. S'ha preparat un protocol per a garantir les mesures de seguretat en totes les activitats.