El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Amb la meitat de sessions i aforaments reduïts, però Tirisiti ja està ací

Des de la Dependent asseguren que enguany es nota al públic especialment entregat, amb ganes de gaudir del món de Tirisiti. Hem visitat una de les sessions, amb els alumnes de segon de primària del col·legi Sant Roc. El pròxim dia 15 de desembre ixen a la venda les entrades per al públic en general. 

Les sessions s'han reduït quasi a la meitat, de vora 200 que fan cada temporada a les poc més de 100 que faran enguany. Això és perquè necessiten desinfectar i ventilar el teatre entre sessió i sessió. També s'ha reduït l'aforament, i es controlen les entrades i eixides, on es pot disposar de gel hidroalcohòlic. Tirisiti s'ha preparat bé per a atendre en sa casa a grups reduïts i contar-los la seua peculiar història.

Un any en què el suport econòmic de l'Ajuntament s'ha fet vital per mantindre les representacions, i complir amb Tirisiti, a qui no l'importa el nombre d'espectadors mentre puga fer el seu espectacle. Des de la Dependent expliquen que una temporada habitual tenen vora 32.000 espectadors, i enguany no arribaran al 25 per cent d'aquesta xifra. Així que es pot dir que és un privilegi gaudir de primera mà de les bromes que farà Tirisiti de la maleïda pandèmia.

Des d'ARAMULTIMÈDIA ens hem apropat a una de les sessions, a les que han acudit els alumnes de segon de primària del col·legi Sant Roc.