El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Amb l'encesa de llums i el cartell de la Cavalcada d'Óscar Climent, ja és Nadal a Alcoi

Alcoi ja ha vist l'enramada pròpia del seu Nadal

Com cada vesprada de l'1 de desembre, s'ha descobert el cartell anunciador de la Cavalcada de Reis a Alcoi. Óscar Climent ha sigut l'encarregat d'il·lustrar l'edició 133 de la Cavalcada més antiga d'Espanya. La novetat d'enguany ha estat en l'enramada nadalenca. ARAMULTIMÈDIA ha estat a aquest acte i ofereix un vídeo

Com cada vesprada de l'1 de desembre, s'ha descobert el cartell anunciador de la Cavalcada de Reis a Alcoi. Óscar Climent ha sigut l'encarregat d'il·lustrar l'edició 133 de la Cavalcada més antiga d'Espanya amb l'obra 'Ells ho veuen tot'. La novetat d'enguany ha estat en l'enramada nadalenca pròpia. ARAMULTIMÈDIA ha estat a aquest acte i ofereix un resum. Tot al vídeo.

Per primera vegada, aquest divendres 1 de desembre, Alcoi ja ha vist una enramada amb motius del Nadal Alcoià. Aquesta enramada està col·locada als carrers més emblemàtics com és el cas de Sant Nicolau i Sant Llorenç, amb 18 i 11 motius, respectivament.  A més, l'Associació Betlemista Santa Rosa d'Alcoi ha construit un betlem monumental a l'Esglèsia de Santa Maria. En la inauguració hi han actuat el Grup de Danses Carrascal.