El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Amb motiu de la 677 edició de la Fira de Cocentaina, la localitat estrena l’obra de teatre ‘Paquito el Chocolatero’

La companyia està a hores d'ara ultimant els assajos, i les entrades es posaran a la venda a principis del mes d'octubre a través de la plataforma de venda d'entrades de l'Ajuntament de Cocentaina.

El pròxim 28 d'octubre la companyia de teatre Tyrsova porta a l'escena contestana aquest obra que busca ser un homenatge en vida al compositor valencià Gustavo Pascual.

La companyia Tyrsova aterra a Cocentaina amb motiu de la celebració de la 677 Fira de Tots Sants i ho fa amb la producció ‘Paquito el Chocolatero’, un espectacle i homenatge a la vida i llegat del compositor valencià Gustavo Pascual Falcó, la contribució del qual a la música ha deixat una empremta perdurable en la història.

La cita és el pròxim 28 d’octubre, , pocs dies abans de l'inici oficial de la Fira, quan es podrà veure el muntatge en escena per primera vegada a les taules del Centre Cultural El Teular de Cocentaina. La companyia està a hores d'ara ultimant els assajos, i les entrades es posaran a la venda a principis del mes d'octubre a través de la plataforma de venda d'entrades de l'Ajuntament de Cocentaina.

La trama convida a explorar les vivències i reptes que van donar forma a aquesta peça emblemàtica. Qui va ser Paquito? Qui va ser Gustavo? Quines altres composicions distingides va aportar a la seua prolífica carrera? Aquestes són les incògnites que s'entrellacen amb la música en una representació que busca desxifrar l'essència del compositor.

L’obra és una mescla de disciplines: teatre, cant, teatre gestual, integració de Mitjans audiovisuals i luminotècnics, música en viu, etc. La dramatúrgia i direcció escènica està al càrrec de Xavier Lauder, i la música en directe sonarà gràcies a la participació de la Societat Musical de la Barraca d'Aigües Vives, sota la direcció musical d'Agustín Martínez Caballero i Joaquín Ramón Cardona Carbonell. Damunt de l'escenari podrem gaudir amb les interpretacions d'un elenc format pels actors Iván Cervera, Jordi Lexi, Vicente Aparicio, Manel Palazón i l'actriu Inés Coronado.