El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, al voltant de 300 persones visiten la cúpula de El Molinar en les Jornades de Portes Obertes

Amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, al voltant de 300 persones visiten la cúpula de El Molinar en les Jornades de Portes Obertes / Aqualia
L'objectiu és conscienciar als alcoians de la importància que té l'aigua en la vida

Al voltant de 300 persones han visitat la cúpula de El Molinar en les Jornades de Portes Obertes organitzades per l'Ajuntament d'Alcoi per conscienciar als alcoians de la importància que té l'aigua en la vida.

Per tal de conscienciar als alcoians de la importància que té l'aigua en les nostres vides, l'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat unes Jornades de Portes Obertes a través de la regidoria de Medi ambient i Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. Unes 300 persones han visitat la cúpula de El Molinar i han rebut explicacions per part de tècnics municipals i a banda un xicotet obsequi.

Els més xicotets també han rebut un còmic educatiu sobre el cicle integral de l'aigua, en el qual s'explica, entre altres qüestions, les fórmules d'estalvi d'aigua, que serà distribuït entre els centres educatius de la ciutat.

A banda i com cada any, està convocat el Concurs Digital Infantil, dirigit als escolars de 3r i 4t de Primària d'Alcoi que enguany està dedicat a la potabilització de l'aigua i pretén que els xiquets i xiquetes coneguen el gran treball que hi ha darrere d'un gest tan senzill com obrir l'aixeta.