El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Amerats en lletres en la Festa del Llibre de Muro

Pep Sou és l'autor el cartell de la 26 Fira del Llibre de Muro, el primer cartell que fa que no és per a una exposició o activitat seua.
 

Del 10 al 20 de juny Muro acull la festa del llibre, amb conferències d'autors i tallers. Enguany com a novetat, totes les activitats es faran a l'aire lliure al parc del Batà. 

Respectant els aforaments, amb preinscripció, i a l'aire lliure al parc del Batà, Muro celebra enguany la seua tradicional Fira del Llibre. Serà en juny i comptarà amb conferències i tallers per als escolars. 

El lema enguany és Amerats en lletres, amb un cartell fet per l'artista Pep Sou. En el vídeo tots dos ens expliquen el significat del lema i el concepte del cartell.

I a partir del 10 de juny tindrem les conferències, amb autors com Juanjo Castelló, Eva García Sáenz de Urturi o Martí Domínguez. Enguany es tracten també dos temes concrets: el món de la cuina, amb Àgueda Ureña; i el món del còmic amb Miguel Ángel Giner, premi nacional de novel·la gràfica el 2019, i Jordi Peidro, conegut escriptor alcoià. 

A més de les conferències, es gaudirà d'una actuació de Teatre-circ, música amb Jazzmàtiks, i una ruta pels murals literaris del Batà. També als col·legis es faran tallers de novel·la gràfica.