El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Amics de la Música ofereix audiovisuals de les seues produccions més reeixides

Els vídeos estaran disponibles per al seu visionat durant 30 dies des de la data de publicació.

A través del canal de YouTube 'ConcertoOpera', l'entitat cultural alcoiana posa a l'abast del públic general vídeos de produccions com 'El Amor Brujo' o 'Cavalleria Rusticana'.

L'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi també ha sigut una de les entitats afectades per l'Estat d'Alarma decretat pel Govern central amb la intenció d'aturar la propagació de la Covid19. Precisament aquest diumenge 5 d'abril hi havia previst un concert-homenatge a Beethoven al Teatre Calderón d'Alcoi que no s'ha pogut celebrar pel tancament de totes les instal·lacions municipals.

Amb tot, Amics de la Música ha decidit no deixar de banda la cultura durant aquests dies de confinament i ens ofereix una alternativa per a gaudir de les seues produccions des de les nostres cases. A través de la seua plataforma ConcertoOpera, allotjada a YouTube, posen a l'abast de tota la ciutadania alguns dels muntatges que han oferit en les últimes temporades escèniques.

Per ara, hi ha disponible l'audiovisual d''El Amor Brujo' i 'Cavalleria Rusticana', un espectacle que es va poder gaudir el passat 6 de desembre al Calderón. Els vídeos estaran disponibles durant 30 dies des de la data del seu llançament. Així doncs, caldrà estar pendents de les xarxes de l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi per no perdre detall del que ens ofereixen.