El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Ana Barceló, sobre l'eixida de xiquets: "la tònica general va ser de respecte total a les recomanacions sanitàries"

Assegura que en les grans ciutats es congregaren excessives persones, però que està "en el context d'espais concrets", i que en la resta del territori s'han respectat les mesures de seguretat.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, en la compareixença d'aquest dimarts 28 d'abril, ha felicitat les famílies valencianes per respectar les distàncies i recomanacions sanitàries en les primeres eixides dels xiquets. Ho fa a preguntes dels periodistes després de les imatges, sobretot d'algun parc de València, on es congregaren gran nombre de persones.

Barceló assegura que es tracta de "context d'espais concrets" de grans ciutats, no sols de la Comunitat Valenciana, "on es van congregar excessives persones amb distàncies que no es van respectar". Però que "la tònica general de la Comunitat Valenciana va ser de respecte total a les recomanacions sanitàries".