El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ana i Jordi Linares, de Quality Tours, en el grup que representarà a Espanya al Congrés Mundial d'Interpretació i Patrimoni

Jordi i Ana Linares.

Els alcoians Ana i Jordi Linares estaran dins del grup que representarà a Espanya en el pròxim Congrés Mundial d'Interpretació i Patrimoni en Geòrgia. Fa dos anys també van tindre la sort de formar part d'aquest grup al congrés realitzat en Iran.

Enguany el Congrés Mundial d'Interpretació i Patrimoni es celebra a Geòrgia, i els alcoians Ana i Jordi Linares tornen a repetir com integrants del grup representant d'Espanya. Aquest congrés està organitzat per la WFTGA (Federació Mundial de Guies Oficials) i congrega a més de 500 professionals de 80 països diferents.

Geòrgia acull la 18a edició d'aquest encontre mundial que combina la formació amb la presentació de projectes. Aquesta experiència té una durada de 12 dies en els quals els participants podran gaudir, a banda del congrés, de visites guiades i altres activitats.

Ana Linares (Diplomada en Turisme) i Jordi Linares (Llicenciat en Història de l'Art) són guies oficials i propietaris de l'empresa alcoiana Quality Tours Mariola que ofereix una àmplia oferta de visites guiades entretingudes i molt completes.

Aquests dos germans alcoians tenen un gran bagatge en grans esdeveniments a escala europea (Moscou) i nacional (Granada, Toledo i Oviedo), i en aquesta ocasió compartiran experiència amb altres 15 participants procedents del País Basc, Catalunya, Comunitat de Madrid, Castella-la Manxa i Castella i Lleó. El grup espanyol estarà coordinat per Juan Ignacio Vázquez, representant de la Confederació Espanyola de Guies Oficials de Turisme (CEFAPIT).