El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ana Isabel Miró, alumna de Salesians Sant Vicent Ferrer, rep el premi extraordinari al rendiment acadèmic d’ESO

Miró ha explicat a Ara Multimèdia que quan va decidir anar-se’n a Tailandia ho va fer per eixir de la seua zona de confort.

L'alumna es troba en l'actualitat cursant un intercanvi cultural durant 10 mesos a Tailandia, on està aprenent l'idioma, la religió, la cuina i la cultura en general.

Ana Isabel Miró té 16 anys i es troba d’intercanvi cultural a Tailandia, cursant 1er de Batxiller. Encara que ella mateix va decidir no convalidar les assignatures per poder gaudir de l’experiència cultural de manera plena i poder cursar Batxiller una vegada torne buscant la millor nota. L'estancia a Tailandia és possible gràcies al Rotary Club  Alcoy Font Roja i al programa d'intercanvi d'estudiants Rotary Internacional.

L’alumna de Salesians Sant Vicent Ferrer des de que va començar la seva tapa escolar, acaba de ser premiada amb el guardó extraordinari al rendiment acadèmica d’Educació Secundària Obligatòria fet des de la Conselleria d’Educació a nivell de la Comunitat Valenciana: “M’alegra molt rebre aquest premi perquè suposa un reconeixement a l’esforç de tots aquests anys d’estudi”, ha assegurat i ha afegit que les “seves notes no son fruit del talent sinó de l’esforç”.

Ana Miró rep un premi de la Universitat Politècnica de València

 

Miró ha explicat a Ara Multimèdia que quan va decidir anar-se’n a Tailandia ho va fer per eixir de la seua zona de confort: “Tenia que ser un destí inhòspit i no m’arrepentisc”. Allà està aprenent tailandès, i absorbint molt sobre la diferència cultural, cuina i religió. Estarà durant 10 mesos, tornarà cap a principis de juny del 2023.

Miró és una alumna brillant, que a més no deixa de gaudir als seus espais lliures d’estudi del ball, tant urbà com oriental, teatre o arts marcials.