El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Anar a la moda" i portar mascareta ja és possible gràcies al contestà Saul Santonja

Saul Santonja

Les reserves i comandes d'aquestes mascaretes exclusives es podran fer a través del telèfon 695 010 772 o de l'email saulsantonjaatelier@gmail.com

El comerç de proximitat no deixa de reinventar-se. Saul Santonja Atelier és un negoci contestà dedicat a la confecció de moda a mida. Ara, també vol portar els seus dissenys a les mascaretes a les quals la societat està acostumant-se a poc a poc.

Les reserves i comandes d'aquestes mascaretes exclusives es podran fer a través del telèfon 695 010 772 o de l'email saulsantonjaatelier@gmail.com. Tindran un preu d'entre 10€ i 20€,depenent del teixit, i també es podran enviar a domicili (amb el cost de l'enviament). Amb aquest preu es podrà obtindre la mascareta, una funda de plàstic per guardar-la i 4 filtres per renovar.

Les mascaretes estan dissenyades per a persones adultes, confeccionades a mà en el taller de Cocentaina. Forrades amb doble capa de cotó amb forro interior en teixit TNT (teixit no teixit convencional) de 50-60 g/m² o Espessor: 0,3-0,5 mm. Tecnologia de fabricació Spunlace, amb butxaca interior per canviar el filtre.

Aquestes mascaretes són reutilitzables i llavables, sent el mètode de neteja molt senzill, introduint-la a la llavadora amb un programa de menys de 30 minuts i a temperatura mínima de 60 graus. De moment compta amb una mini col·lecció en exclusiva, però a poc a poc anirà creant més models segons la demanda que vaja tenint el producte.