El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Anar a xafar neu des de fora d'Alcoi, té sanció

Carretera amb neu a les nostres comarques / Bombers

Anar d'excursió o voler xafar neu no és una causa degudament justificada i Alcoi continua confinat. 

La irresponsabilitat en algunes ocasions pot costar car. Això és el que volen evitar els cossos de seguretat que han anunciat que sancionaran a aquelles persones que entren a Alcoi, ja que està tancat perimetralment.

Policia i Guàrdia Civil sancionaran a aquelles persones que acudisquen a termes municipals de municipis confinats com és Alcoi. Anar d'excursió o voler xafar neu no és una causa degudament justificada. La Delegació el Govern de la Comunitat Valenciana demana responsabilitat i precaució per evitar embossaments i deixar les carreteres desallotjades.

A les nostres comarques ja hem tingut el primer esglai per la neu, per sort sense ferits. Els Bombers han intervingut per atendre els passatgers d'un vehicle que ha relliscat en la neu i se n'ha eixit de la calçada a terme de Benifallim. No cal lamentar ferits. El succés ha ocorregut a la carretera CV-785, que a l'hora de l'accident encara no estava tancada per la neu. També estan tancades per la neu la CV-780 de Xixona a Benifallim, la CV-795 d'Onil a Banyeres i la CV-794 de Bocairent a Alcoi. També està tallada la carretera d'accés a la Font Roja. Cap autovia està tallada.