El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Anar de compres o fer-se un vermut, nova oferta de la Fira Modernista

Presentació d'activitats de la Fira Modernista 2018/Ajuntament d'Alcoi

Tant la Federació de Comerç com l'ACECA s'uneixen per a fer possible aquesta festivitat

És gràcies a ACECA i la Federació de comerç, que proposen activitats com ara una visita guiada per aparadors decorats amb motius de l'època, o una original ruta del vermut. Tot per a la segona edició de la Fira Modernista. 

Una de les grans novetats que destaca de la Setmana Modernista 2018 és la unió dels comerços dels barris, servint com a motor de dinamisme i econòmic per a la ciutat.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, parla de les noves activitats per a la fira que aquesta vegada van de la mà de la Federació de Comerç i ACECA.

A més, Paco Moltó, president de la Federació de Comerç d'Alcoi conta que durant la Fira Modernista es realitzara una ruta guiada pels aparadors i comerços dels barris que vulguen participar i que estaran enfocats a l'època modernista, activitat que va tindre un gran èxit l'any passat i que enguany es tornara a fer altra vegada. També es realitzara un esmorzar solidari, per a una associació benefica, on els punts principals són Cervantes, La Rosaleda i el Poliesportiu Caramanxel, per la part de l'avinguda de la Hispanitat, el dissabte a les 10:30, esmorzar que s'enllacara de seguit amb la manifestació reivindicativa per les 8 hores de treball.

Cal afegir que els hostalers faran una ruta del vermut, on els ciutadans podran fer-se tapes i menjar típic de l'època. També, els comerços del centre tindran banderoles amb un emblema modernista.

Rafael Pérez, president d'ACECA també informa que hi haurà un mag el dissabte 22 a les 19:00 davant de la Casa de la Cultura i també al Carrer Sant Llorenç a les 19:00 tindrem el ballet Gabriel Amador. A més, els xiquets podran gaudir de diferents jocs tradicionals al carrer Sant Llorenç, i per a tots que passen totes les proves dels jocs, obtindran un diploma.

La fira cada vegada està més a prop, i a poc a poc es van augmentant les activitats i tota la seua organització. Recordem que també es pot comprar ja el CD per 6 euros a les llibreries Llorenç, Detroit Llibres i Natura.