El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Andrés Micó i Gemma Ann Selby, guanyador i guanyadora de la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros

Pel que fa al quart de marató, Alejandra Gisbert i l'alcoià Ovidi Albert han sigut els primers classificats

Ha fet fred, molt, però res ha pogut parar als més de 1.200 participants en la Mitja Marató i Quart de Marató Unión Alcoyana Seguros que s'ha disputat pels carrers d'Alcoi. Com a corredors locals, Jaume Lara i Sari Calbo han sigut els primers en finalitzar la Mitja Marató

Ha fet fred, molt, però res ha pogut parar als més de 1.200 participants en la Mitja Marató i Quart de Marató Unión Alcoyana Seguros que s'ha disputat pels carrers d'Alcoi. El primer corredor que ha fet els 21 quilòmetres de la mitja ha sigut Andrés Micó, amb un temps de 1:08:40. La primera dona que ha completat la prova ha estat Gemma Ann Selby amb un temps de 1:36:17. ARAMULTIMÈDIA també ha estat a l'arribada de la mitja marató i ofereix aquesta galeria de fotos.

També han rebut amb forts aplaudiments, en la meta situada al Complex Esportiu Eduardo Latorre, als corredors del Quart de Marató. La primera dona en completar aquesta modalitat ha sigut Alejandra Gisbert en categoria promesa amb un temps de 45:21 minuts. En categoria masculina, l'alcoià Ovidi Albert ha fet 34:48 minuts.

Com a corredors locals, Jaume Lara i Sari Calbo han sigut els primers a finalitzar la Mitja Marató. També s'ha disputat la prova per relleus.