El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Andreu Escrivà en la presentació del seu llibre a Muro d’Alcoi consciència de com aturar el canvi climàtic

Andreu Escrivà en la presentació del seu llibre a Muro d’Alcoi consciència de com aturar el canvi climàtic / Vila de Muro
El llibre vol donar una visió esperançadora, però rigorosa i sòlidament fonamentada sobre el tema

En la presentació del llibre d’Andreu Escrivà, ‘Encara no és tard’ que es va dur a terme a la Sala d'Exposicions de l'Arxiu Municipal de Muro d’Alcoi s’ha parlat del canvi climàtic i de la necessitat de fer-ho.

La Sala d'Exposicions de l'Arxiu Municipal de Muro d’Alcoi, ha acollit, dins de les XIV Jornades per a la Sostenibilitat, la presentació del llibre ‘Encara no és tard’ d’Andreu Escrivà, Doctor en Biodiversitat, llicenciat en Ciències Ambientals i divulgador ambiental.

En aquest acte han participat el Regidor de Medi Ambient, Elicerio Pérez, que ha presentat l’esdeveniment i el llibre de l’autor i ha estat seguida per un públic entusiasta de diverses edats.

El tema a tractar ha sigut el canvi climàtic, del perquè no se’n parla tant com deuríem, i del fet de descobrir que parlar-ne és una peça fonamental per a l’acció contra l’escalfament global, més enllà de lleis, modificacions d’hàbits de consum o transformacions del model energètic. Segons l’autor del llibre: “Cal que ens informem i que en parlem obertament: ens manca debat climàtic, i el llibre vol ser part d’eixa discussió, oferint un coneixement científic sòlid i ferramentes per a transformar el futur”

A més diu que “és sabent exactament la nostra situació actual que podrem fer front a les previsions i, amb molt de treball i una mica de sort, evitar que es facen reals. Res no està perdut i la resignació no és una opció. Perquè encara no és tard i un món millor no és només possible, sinó imparable”

Les Jornades per a la Sostenibilitat continuarà el pròxim divendres 9 de març amb la conferència del meteoròleg Jordi Payà, també a l’Arxiu Municipal.