El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Andreu Valor estrena nou disc amb aires pop i folk

Obre la porta al desig de construir un futur més digne amb temes com ‘Valenta’, dedicat a les dones que pateixen càncer de mama

La presentació és este 18 de juny a les 22h al Palau Comtal de Cocentaina. Des d'este 16 de juny el disc està disponible a totes les plataformes.

‘Un nou món’ és la nova proposta del cantautor contestà Andreu Valor. El disc veu la llum este 16 de juny amb huit temes que apel.len a creure en les utopies i a fer viable allò que en principi és impensable. L’acompanyen Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado com a músics, arranjadors i productors.

El disc és un viatge estilístic amb un epicentre pop-indie que seguirà respectant l’arrel de la cançó d’autor, però s’atreveix a introduir nous conceptes i sonoritats.

Mentre que el primer single de l’àlbum, ‘Tretze roses’, entonava un record simbòlic a les víctimes del feixisme, a ‘Un nou món’ Andreu Valor obre la porta al desig de construir un futur més digne amb temes com ‘Valenta’, dedicat a les dones que pateixen càncer de mama, o ‘Dorm’, sobre el drama de la immigració i els refugiats. Sense oblidar la defensa de la cultura pròpia a ‘Si no som poble’ o a les arrels de la cançó d’autor, a ‘I si cante indiferent’, a més de les cançons d’amor com ‘T’enyore’ o ‘Ho fem amb por’.

La presentació és este 18 de juny a les 22h al Palau Comtal de Cocentaina. Ja es poden adquirir les entrades ací.  A més, des d’este 16 de juny el disc està disponible a totes les plataformes.