El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Anem d'excursió amb la marxa nocturna pel 50 aniversari del Grup Excursionista Ratot

50 Aniversai del Ratot / Facebook del Grup Excursionista Ratot

La ruta (amb un trajecte de 9 km) tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre, des de les 19.30 h fins a les 22.30 h al Poliesportiu Francisco Laporta.

El Grup Excursionista Ratot ens prepara una marxa nocturna pel seu 50 aniversari i que tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre de 19.30 h fins a les 22.30 h.

Ara que hem començat amb la rutina, és necessari mantenir la ment i el cos actiu. Sempre que podem, seria necessari fer activitats que ens estimulen. Una bona forma per a desconnectar del món sempre han sigut els passeigs, i ara teniu una bona oportunitat amb la marxa nocturna pel 50 aniversari del Grup Excursionista Ratot, sota el nom de 'Ratots a la llum de la lluna'.

Pel que fa a la marxa, començarà des del Poliesportiu Francisco Laporta, passant pel Barranc de la Batalla, els Túnels de l'Estepar, el Poblat Iber del Puig, i molt més.

La ruta (amb un trajecte de 9 km) tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre, des de les 19.30 h fins a les 22.30 h al Poliesportiu Francisco Laporta. Per això, a causa de la llarga distancia i les hores en les quals es realitza, cal portar una llum frontal i 5 euros d'assegurança.

En el cas que esteu interessats i vulgueu preguntar o inscriure's, heu de contactar al telèfon (629382937) o per correu electrònic.