El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

“Anhel”, un disseny d'Interiorisme que transporta a les aurores boreals

"Anhel"
  • La instal·lació es pot visitar en la primera planta del Centre Comercial Alzamora d'Alcoi.

Irene Pérez Llopis, estudiant del Cicle Superior d’Interiorisme de l'EASD d’Alcoi, ha dissenyat una instal·lació anomenada “Anhel”, que es pot visitar en la primera planta del Centre Comercial Alzamora d’Alcoi

Irene Pérez, alumna de l'EASD, mostra de cara al públic un dels treballs que ha realitzat en classe. La instal·lació està formada per malles d’andami i focs de llum que constitueixen una estructura senzilla sobre un fons totalment fosc que recorda a les aurores boreals.

La dissenyadora afirma: “les aurores boreals són un fenomen natural que sempre he volgut visitar i volia representar això. Amb aquest disseny pretenc generar un viatge intern en les persones que visiten aquesta instal·lació”.

La instal·lació va ser votada per tots els companys d'Irene de la seua classe i, finalment, l'estructura guanyadora per a ser exposada en el Centre Comercial va ser “Anhel”, dissenyada per Irene Pérez. “És la primera volta que faig alguna cosa així i em va fer molta il·lusió que els meus companys votaren el meu projecte”, conclou Irene.

Així s’explica la idea de la dissenyadora en la mateixa instal·lació: “Anhel respon a l’ansia de satisfer alguna necessitat o una petició interna. En aquest cas és el desig de viatjar mitjançant la representació de les aurores boreals, aquest espectacular fenomen que taca el cel nocturn, i d’aquesta forma generar un viatge intern en cadascú dels vianants que visiten aquesta instal·lació".