El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Animació al carrer per impulsar les visites i el consum a Cocentaina

És la primera campanya de dinamització que activa l'Ajuntament de Cocentaina en la nova normalitat.

L'Ajuntament proposa vora mig centenar d'activitats musicals, artístiques i d'animació per "entretenir a tots els consumidors que visiten Cocentaina durant els caps de setmana". Quasi tots els artistes que hi participen són de la comarca.

L'Ajuntament de Cocentaina activa la primera campanya de dinamització en la nova normalitat per ajudar al sector comercial i de serveis. Durant juliol, agost i setembre, tots els caps de setmana de vesprada-nit, hi haurà activitats culturals pel passeig i els carrers propers. L'objectiu, com expliquen des del consistori, és oferir un "ambient agradable i actiu a la principal artèria comercial de la ciutat", i "entretenir" així als consumidors en terrasses o comerços contestans.

Per exemple, aquest divendres 10 de juliol, a partir de les 20 hores, es podrà gaudir de l'espectacle de Víctor Miranda, Dimas Botella i Anselm Martí. Perquè la gran majoria d'artistes que participen en la campanya són de la comarca, "de manera que es fomenta així els artistes de la zona".

La regidora de comerç Paqui Ruiz explica que, a més d'animació, també hi haurà rebaixes i sortejos per part dels comerços. "Ha sigut una iniciativa que no s'ha pogut llançar abans, ja que a causa de la situació sanitària actual, s'ha estudiat bé l'evolució dels esdeveniments durant aquestes últimes setmanes, i s'ha valorat molt quin tipus d'actuacions i d'animacions calia dur a terme per a no crear espais amb aglomeracions", explica la regidora.