El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Anna Boluda serà l'encarregada de crear el Manifest del 9 d'octubre

Anna Boluda ha rebut premis gràcies al seu treball com a periodista i com a escriptora

Aquest text es llegirà a l'acte que se celebra al teatre Calderón

Des de fa tres any el teatre Calderón celebra un acte on s'entreguen els premis 9 d'octubre, dia de celebració per a la Comunitat Valenciana. Aquest any el manifest que es llegirà durant l'esdeveniment serà obra de la periodista i escriptora alcoiana Anna Boluda.

Aquesta escriptora es va formar als Estats Units i la seua carrera està especialitzada en la premsa escrita i en els documentals socials. Destaca per tractar temes com els drets dels col·lectius de les dones, la infància o LGTB.

La periodista ha rebut durant la seua trajectòria diferents tipus de reconeixements tants nacionals com internacionals, tant pel seu treball com a periodista com a escriptora. Actualment viu entre València i Xàbia.

"Rebre l'encàrrec de redactar el manifest del 9 d'octubre a Alcoi és tot un honor, i també un gran repte. Per a mi, que he viscut molts anys no només lluny d'Alcoi sinó fora del País Valencià, suposa una gran ocasió per reflexionar sobre la nostra identitat com a valencianes i valencians" ha comentat Boluda.