El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Estabilitzat l'incendi a la Vall de Gallinera. Encara es desconeixen les causes

Estabilitzat l'incendi a la Vall de Gallinera. Encara es desconeixen les causes

El Consorci Provincial de Bombers ha informat que l'incendi declarat a la Vall de Gallinera ja ha sigut estabilitzat cap a les 10 h d'aquest calorós 10 d'agost. Encara es desconeix l'abast de la superfície cremada però l'última referència és de 160 hectàrees cremades.

Més informació

Estabilitzat l'incendi a la Vall de Gallinera. Encara es desconeixen les causes

Antoni Miró exhibeix a Gandia la seua obra més recent

Antoni Miró al Mas de Sopalmo/AM

L'exposició estarà oberta fins al 13 d'octubre.

Aquest divendres 7 de setembre s'inaugura a Gandia l'exposició 'Antoni Miró. Obra recent', mostra on l'artista alcoià donarà a conèixer la seua producció més recent.

La inauguració tindrà lloc a les 20 h a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia (Passeig de les Germanies, 13). 'Antoni Miró.Obra recent' estarà exhibida fins al 13 d'octubre de dilluns a divendres en horari de 10.30 a 14 i de 18 a 20.30h.

Visita al 'Tribunal de les Aigües'

De manera paral·lela, des del Centre Ovidi Montllor d'Alcoi s'ha organitzat per al 16 de setembre un viatge per a visitar l'exposició 'Tribunal de les Aigües', també de l'artista alcoià, ubicada a les drassanes del port de València.

El preu del viatge són 35 € amb guia i dinar inclòs. S'eixirà des de la plaça al-Azraq a les 9h, mentre que la tornada està programada per a les 18h.

Les reserves es poden fer fins al 10 de setembre al correu alcoi@acpv.cat i al contestador del 965520148, deixant el nom i el telèfon. El pagament s'ha d'efectuar al Centre Ovidi Montllor (del 10 al 15 de setembre)