El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Antonio Bernabeu sobre el Pla Director del Xorret de Catí: "Tindrà impacte en tots els pobles del voltant"

El Pla Director del Xorret de Catí preveu una inversió de 5 milions d'euros entre 2023 i 2025.
 

L'alcalde de Castalla es mostra satisfet per la gran inversió prevista dels fons europeus per al Pla Director del Xorret de Catí, i que convertirà este racó en una mena de parc temàtic per als esports de muntanya. També explica que la rehabilitació de l'Hotel no està prevista en esta primera fase.

Recentment s'ha presentat el Pla Director del Xorret de Catí, un ambiciós projecte amb 5,5 milions d'euros d'inversió dels fons europeus, i que vol potenciar sis zones de l'interior d'Alacant com a destinació de turisme de natura i esportiu. I el Xorret de Catí, a les nostres comarques, és el pol vertebrador de tot este pla.

L'alcalde de Castalla Antonio Bernabeu es mostra molt satisfet pel projecte i assegura que servirà per a impulsar el turisme local, però que també tindrà impacte en pobles propers com Petrer, Onil, Sax, Agost o Ibi.

En el vídeo, l'alcalde explica que l'objectiu és que el Xorret de Catí es convertisca en referent nacional. Sí que concreta que l'Hotel no es rehabilitarà de moment, perquè primer es conclourà esta fase, i ja en un futur es rehabilitara l'Hotel perquè s'adapte a les característiques dels turistes que visiten la zona.