El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Antonio Iglesias i Pol Lligoña, ponents del seminari sobre logística en l'empresa del 8 de juliol a AITEX

AITEX / AM

AITEX organitza un seminari empresarial sobre logística en l'empresa. Aquest serà el dilluns 8 de juliol a les 16 h i cal inscripció prèvia. Al seminari es presentaran les últimes tendències en logística. Els ponents Antonio Iglesias i Pol Lligoña mostraran experièncie pràctiues d'aquestes noves tendències.

'El magatzem i l'inventari com a eina de competitivitat' és el nom de la ponència d'Antonio Iglesias. Ell és coordinador del Màster en Logística i Cadena de Subministrament en ESIC, i gerent de Logispyme. Iglesias analitzarà l'incidència de la gestió de magatzem i de l'inventari, en la competitivitat empresarial, en dos aspectes fonamentals, com són els costos operatius i el servei al client. Aquestes variables hui dia fonamentals per a aconseguir un adequat posicionament en el mercat. Una vegada analitzats aquests factors, procedirà a definir un conjunt d'indicadors que ens permeta establir un sistema de millora contínua. La idea és que puguem aplicar aquest sistema d'indicadors a la nostra empresa, i poder tindre el nostre propi quadre de comandament.

El segon ponent d'aquest seminari empresarial serà Pol Lligoña. És Supply chain Manager en Privalia & Vine't-Privee des de fa 3 anys i mig, responsable de gestionar i organitzar totes les activitats d'adquisició, producció i distribució dels productes que Privalia posa a la disposició dels seus clients. També col·labora amb diverses universitats, i imparteix formació directiva en ESADE.

Lligoña abordarà els principals reptes a tindre en compte quan es decideix integrar l'e-commerce com a model de negoci, posant especial èmfasi en els canvis que cal abordar en la logística per a poder fer-ho amb garanties. Tot això ho farà posant sobre la taula diferents casos que ens permetran veure formes diferents de fer-ho, amb els avantatges e inconvenients perquè les empreses trien l'opció més adient.

La inscripció està oberta a tothom i per a les empreses associades a AITEX o ATEVAL és gratuit. Ací l'enllaç d'inscripció.