El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Apostar per l'eficiència energètica no sols és sostenible, sinó rendible

Les nostres comarques compten amb empreses especialitzades en la fabricació i instal·lació de plaques solars. I des d'institucions com l'IVACE o alguns ajuntaments es disposa d'ajudes i beneficis per a incentivar la instal·lació d'aquest tipus d'energies. De tot açò s'ha parlat a la jornada d'eficiència energètica organitzada per FEDAC.

Apostar per l'eficiència energètica no sols ajuda a la sostenibilitat, sinó que és molt rendible per a les empreses. Per una banda estan els diners estalviats en les factures, però també les múltiples ajudes i bonificacions que ara ofereixen les institucions com ara l'IVACE o els ajuntaments de les comarques. A més a més ací a l'Alcoià i el Comtat comptem amb empreses especialitzades, tant en la construcció de plaques solars com en la seua instal·lació. Així que tampoc cal anar molt lluny per a convertir la nostra empresa en una planta energèticament eficient. 

De tot açò, ajudes, empreses i beneficis, s'ha parlat en la jornada sobre eficiència energètica organitzada per la patronal empresarial de les comarques, FEDAC. S'ha pogut escoltar l'experiència d'empreses energètiques; i tècnics de les institucions han detallat totes les ajudes a les quals es pot optar.