El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aprén a fotografiar la naturalesa de la Font Roja amb el famós fotògraf Iñaki Relanzón

Aprén a fotografiar la naturalesa de la Font Roja amb el famós fotògraf Iñaki Relanzón
Aquesta és una de les propostes de l'Associació Fotogràfica Flasheros en les II Jornades Fotogràfiques

Les II Jornades Fotogràfiques de Muro es desenvoluparan els pròxims dies 14,15 i 16 de setembre i una de les propostes més interessants és el taller de fotografia de la naturalesa.

Els dies 14,15 i 16 de setembre tindran lloc les II Jornades Fotogràfiques de Muro amb propostes molt interessants per part de l’Associació Fotogràfica Flasheros.

Entre totes elles, destaca el taller de fotografia de naturalesa, el dia 15 al matí, que impartirà Iñaki Relanzón, famós fotògraf que ha recorregut el món treballant per a prestigioses publicacions com National Geographic, The New Yorker o BBC Wildlife Magazine.

El taller es durà a terme en el paratge natural de la Font Roja on les persones interessades a aprendre totes les tècniques de fotografia podran gaudir d’unes grans lliçons.

Si vols assistir, el taller té un preu de 80 € i inclourà el menjar, a més a la vesprada, Iñaki farà una xarrada i presentació dels seus llibres, a porta oberta per a tothom.

Per a reservar una plaça, tan sols has d’enviar un e-mail a l’associació i ja et donaran tota la informació. Cal destacar que les places són limitades.