El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aprovada l'adjudicació del contracte de la brossa i neteja viària a Alcoi amb el vot en contra de Guanyar, que aposta perquè el servei siga públic

FCC continuarà amb la gestió / R. Lledó
El contracte ha estat adjudicat per 3,8 milions d'euros anuals

A Guanyar Alcoi sorprèn que "l'empresa que ha estat 'netejant' la ciutat fins ara puga oferir un millor servei a un preu molt menor". Cristian Santiago afegeix que treballaran "perquè els criteris de valoració del nou contracte no beneficien a alguna empresa en detriment de l'Ajuntament"

L'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat, en un plenari extraordinari, l'adjudicació del contracte de la brossa. El nou contracte s'ha adjudicat a FCC, empresa que actualment ha estat gestionant el servei amb un contracte prorrogat 5 anys. El nou contracte ha estat adjudicat per 3,8 milions d'euros anuals.

Tots els grups s'han mostrat a favor de l'adjudicació a FCC, a excepció de Guanyar Alcoi, el qual ha votat en contra. Cristian Santiago, regidor de la coalició, ha explicat a ARAMULTIMÈDIA que el vot ha sigut contrari "per coherència política", ja que "des del minut 1 han dit que volien un model de gestió públic". Santiago ha assegurat que Guanyar treballa "perquè els criteris de valoració del nou contracte no beneficien a alguna empresa en detriment de l'Ajuntament".

De de Guanyar asseguren que "està totalment demostrat que és més eficient la gestió pública" i els sorprèn que "l'empresa que ha estat 'netejant' la ciutat fins ara puga oferir un millor servei a un preu molt menor".