El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aprovat el conveni perquè Alcoi recupere la capitania de la Guàrdia Civil

L'Ajuntament d'Alcoi invertirà 50.000 € en la millora de la caserna de la Guàrdia Civil. La ciutat recuperarà així la capitania d'aquest cos de seguretat, ubicada actualment en Ibi. Així es desprén de l'acord aprovat pel consistori local, que a falta de la seua signatura al mes d'abril, contempla un inici de les obres per al pròxim estiu.

Les millores previstes permetran la creació d'un depòsit per a l'emmagatzemament i el control de l'armament, necessari amb l'ampliació dels serveis prestats per la Intervenció d'Armes. També s'actuarà en la xarxa de distribució d'aigua potable, necessitada d'una renovació en trobar-se en estat provisional.

Una vegada aprovat el conveni, caldrà signar-lo, fet que està previst que es realitze les primeres setmanes d’abril perquè puguen coincidir les agendes dels màxims responsables. El següent pas, una vegada signat el contracte, és la licitació de les obres que serà realitzada també per l’Ajuntament d’Alcoi. Les previsions, comptant amb els terminis administratius, són que les obres es podrien realitzar en l’època estival.