El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aprovat un nou clavegueram per als carrers Llibertat i Els Clots d'Alcoi

Projecte de renovació del clavegueram al barri d'Els Clots
La Junta de Govern ha aprovat hui el projecte d'obres, pas necessari per a iniciar la licitació

Suposa la renovació total de les canonades, que passaran a ser de PVC en lloc del fibrociment actual. També es renovarà la connexió a les vivendes i se solucionaran problemes de fuites i avaries.

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat el projecte per a renovar totalment el clavegueram en part del barri d'Els Clots, un tram on hi ha problemes de fuites i avaries, i on les canonades són de fibrociment. L'aprovació del projecte en la junta de govern és el primer pas per a traure a licitació les obres.

Des del consistori expliquen que amb l'obra "s'executarà una canalització de PVC de 315 mm de 80 metres que siga capaç de recollir les escomeses, que seran 13 unitats de PVC de 250 mm que aniran als 6 pous del carrer Llibertat". Per altra banda, al carrer Els Clots "la canalització prevista serà de 400 mm de diàmetre també de PVC amb una extensió de 58,51 metres, capaç de recollir les escomeses, 10 unitats de canonada de PVC de 250 mm que van als 5 pous d'aquest carrer".

Les obres permetran també instal·lar un nou anell de canonada de polietilé, amb 90 mm de diàmetre, i amb un total de 32 connexions amb vivendes.

El regidor d'obres Jordi Martínez diu que "seguim actuant per millorar tots els barris de la ciutat i la xarxa de clavegueram que presenta alguns problemes com juntes obertes, trencaments i desaparició del material entre d'altres, des de la nostra regidoria treballem per acabar amb aquests problemes, aquesta obra era molt demandada pels veïns".