El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Àpunt busca “Tresors amb història” a Alcoi

Fotograma del tràiler "Tresors amb història" / Àpunt

No importa si són grans o menuts, ni tampoc el seu valor, importa la història que conta. En la seua pàgina web expliquen detalladament com participar en el programa i ser un protagonista més d'aquesta recerca dels "Tresors amb història".

El nou programa d’àpunt busca els objectes antics més significatius de les arrels valencianes a les cases dels veïns i veïnes d’Alcoi. Carolina Ferre i el seu equip arribaran a la ciutat amb l’objectiu de saber un poc més la història de la nostra terra.

“Tresors amb història” és el nom del programa presentat per Carolina Ferre que té com a objectiu trobar els cent objectes que millor representen l’ànima valenciana. L’equip d’àpunt recorrerà diferents ciutats València, Xàtiva, Gandia, Alcoi, Elx, Castelló i Vila-real per conéixer les relíquies que guardem en casa des de fa anys i que potser hagen marcat un moment important a la història de la nostra ciutat o de la Comunitat Valenciana. 

Com Alcoi és una de les ciutats escollides, el programa està fent una crida perquè els alcoians i alcoianes mostrem al món eixos tresors que tenim a casa i han anat passant de generació en generació. Per poder participar sols s’ha d’entrar a www.tresorsambhistoria.es i pujar una foto d’eixe objecte que en el fons és un trosset d’història. 

Al llarg dels huit programes un jurat, format per tres historiadors, serà l’encarregat de determinar quins són els cent objectes més emblemàtics i representatius de la història valenciana.