El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Associació SOMRIURES,

Associació SOMRIURES

Aquest 2020, SOMRIUREM amb el vostre suport!

Aquest 2020 està suposant una gran onada de Somriures per a la nostra associació, ja que moltes persones ens estan volent ajudar amb les seues petites o grans col·laboracions.

Ara fa un any, aproximadament, un grup de joves corredors ens proposaren un repte, córrer 5.000km per a nosaltres, amb l’única finalitat de destinar tota la recaptació al Projecte Somriures. En aquell moment, les famílies ni imaginàvem el que estos sis corredors estaven disposats a fer. Fa unes setmanes tinguérem l’oportunitat d’agrair-los personalment tot l’esforç que han fet i sobretot el compromís que durant tot un any han mostrat.

“Un reto para una causa 2” no sols ens ha deixat una ajuda econòmica important per al nostre projecte, també ens ha aportat una gran quantitat d’amics i amigues: els propis corredors, Saúl Ramírez, José Rico, Rubén Colomina, Zeus López, Julio Abad i Jaume Belda, les seues famílies i les empreses col·laboradores del repte: Bichero Fotografía, Brildor, PowerGym Nutrition, Associació Somriu, Mr. Bombon, Peluqueria Julia Perez Garcia, Dominos Pizza España, Nuevos Vinos CB, S.L., Roure cocinas a medida, Academia da Vinci, Peluqueria Ani, Peluquería Almudena Soler, Centro de Estudios Athenas, Soluntec, Peluquería Mar, La Taberneta, New Shine Estilistas, Trabajos Verticales Lateral, INRESMA Laboratorio de Análisis, Unión Alcoyana Seguros, JS España World Media, S.L. i SR Sport & Training.

No tenim paraules suficients per transmetre’ls cóm ens hem sentit amb el seu suport, la seua ajuda econòmica apadrinant kilòmetres, la visibilitat i difusió que han donat a les necessitats dels nostres fills i filles i les hores que han dedicat de manera altruista en cada cursa. A l’acte d’entrega del xec simbòlic, que va tenir lloc al CPEE Tomàs Llàcer, vam poder conèixer la gran qualitat humana i personal de tots ells, i ara sols ens resta dir-los públicament: GRÀCIES!

Però això no és tot. Aquest mes vam concloure el repte amb el 1r Sprint Trail Solidari & Eco Marcha organitzat pel col·legi Santa Ana d’Alcoi. Un projecte molt emotiu en el qual es va combinar l’esport, la cura del medi ambient, l’educació, les famílies, la solidaritat,...Volem agrair als organitzadors i participants la celebració d’aquest esdeveniment i felicitar-los pels magnífics moments que ens van fer gaudir.

I com les ajudes no les mesurem per la seua transcendència econòmica sinó per allò que hi ha darrere, també volem agrair als alumnes i professors del C.P. Alfonso Iniesta de Banyeres el seu projecte “Un euro, un Somriure”, amb motiu de la setmana de la Pau d’aquest any. I la cursa solidària de la Dona, organitzada pel col·lectiu Les Llebres de Muro i amb el suport econòmic de l’obra social de La Caixa, i amb la participació de més de 1.100 dones, ha sigut també a benefici de Somriures.

SOMRIURES, som una associació comarcal de pares i mares que lluitem per una vida més digna i més feliç per als nostres fills i les nostres filles amb dependència i/o discapacitat i reivindiquem uns recursos i serveis públics i de qualitat que els atenguen en acabar l’etapa escolar als 21 anys. 

Els assegurem que totes les ajudes rebudes seran ben emprades per eixe fi i més ara que tenim la possibilitat de tenir un centre a Benimarfull

A totes les persones i entitats col·laboradores anomenades, i moltes altres que els han precedit i que vindran, els volem dir que: vosaltres també sou Projecte Somriures!