El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquest dimarts 15 de juny comença un curs de castellà per a immigrants a les nostres comarques

Cartell

La inscripció es pot fer en línia a través d’aquest formulari.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, Novaterra i l’Associación Marroquí para la Integració de Inmigrantes organitzen un curs en línia per a poder aprendre espanyol de forma gratuïta.

El curs s’inicia el 15 de juny i la inscripció es pot fer en línia a través d’aquest formulari. Els grups es dividiran en nivell bàsic i intermedi. A la primera sessió, que tindrà lloc el 15 de juny, s’assignarà el nivell a cadascuna de les persones participants d’acord amb els seus coneixements inicials. Les classes tindran lloc els dimarts i dijous, en horari de matí, amb una durada d’hora i mitja.

En el nivell bàsic, l'aprenentatge està enfocat a situacions quotidianes i relacionades principalment amb l'entorn laboral i amb altres espais i realitats del dia a dia: centre de salut, centres formatius, indicacions de trànsit, comerços, lectura de cartes i notificacions institucionals, entre altres.

Pel que respecta al nivell intermedi, l'objectiu és comprendre i interpretar textos breus i senzills sobre assumptes quotidians, relacionats amb el món laboral, i, alhora, aprendre a escriure frases enllaçades amb connectors, així com perfeccionar i incorporar coneixements nous que permeten progressar en la part oral i escrita de l'espanyol.