El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquest dissabte 5 de maig, Jornada de Portes Obertes al Conservatori de Música d'Alcoi. Esteu tots convidats

Amb visita a les instal·lacions i audicions de totes les especialitats

El Conservatori compta actualment amb 240 alumnes de 23 especialitats. "Volem transmetre la idea que al Conservatori es ve a gaudir de la música". Aquest és l'objectiu de la Jornada de Portes Obertes que organitza el Conservatori 'Joan Cantó' d'Alcoi, segons ha contat el seu director Juan Antonio Recuerda. Des del Conservatori conviden a tothom a aquest acte obert

"Volem transmetre la idea que al Conservatori es ve a gaudir de la música". Aquest és l'objectiu de la Jornada de Portes Obertes que organitza el Conservatori 'Joan Cantó' d'Alcoi, segons ha contat el seu director Juan Antonio Recuerda. Se celebra el dissabte 5 de maig i comptarà amb audicions de les 23 especialitats. També s'aprofitarà per a mostrar les instal·lacions i l'impressionant jardí. Des del Conservatori, així com el regidor d'Educació, Alberto Belda, conviden a tothom a aquest acte obert. 

El Conservatori compta actualment amb 240 alumnes de 23 especialitats. Juan Antonio Recuerda ha comentat que en 4 anys s'ha ampliat les especialitats de 13 a 23. Les úniques especialitats que no s'imparteixen són les de baix elèctric i guitarra elèctrica "perquè actualment no hi ha demanda". Pel que fa a la quantitat d'alumnat, s'ha duplicat en les últimes 4 anualitats i, òbviament, el nombre de professors també hi ha augmentat.

Cal recordar que el Conservatori posa totes les facilitats per la matriculació, com es pot comprovar amb el Pla de Coordinació d'horaris del que es beneficiaran, de moment, alumnes de l'IES Andreu Sempere i els Salesians Sant Vicent Ferrer.