El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquest divendres té lloc la Festa d'Estiu de Rotary Club Alcoi Font Roja

Fàbrica Lluna/Facilitat per Rotary Club Alcoi Font Roja

L'acte es celebra a la Fábrica Lluna aquest divendres 6 de juliol a les 20:30

Aquest divendres 6 de juliol a les 20:30 tindra lloc la Festa d'Estiu, que aportara fons per al projecte educatiu de Trail Solidari, el Mini Trail. A l'esdeveniment es podra gaudir de diferents tipus d'activitats com un tast de cerveses, picaeta, un sorteig i més.

Aquest divendres 6 de juliol a les 20:30 es celebra a la Fàbrica Lluna la Festa d'Estiu, activitat que permetrà aportar fons per al projecte educatiu de Trail Solidari, el Mini Trail, que té com a objectiu la incorporació als centres escolars d'una programació per a donar a conéixer la realitat del càncer, la comprensió dels seus efectes com a malaltia i l'aprenentatge de pautes saludables per a evitar la seua aparició.

La Festa d'Estiu a part de mostrar uns valors també servira per a la recerca de nous camins a la nostra comarca.

La celebració comptara amb un tast de cerveses com a activitat principal, però Rotary Club Alcoi Font Roja organitza una "picaeta" amanida per un tallador de pernil. A més, després del sopar, es podrà gaudir d'una degustació de cocteleria e inclús durant la nit es podrà gaudir de la música que envoltara l'acte gràcies a Jazz Club Mussol i els Amics de la Guitarra d'Alcoi.

Una de les activitats més importants de tota la festivitat serà un sorteig d'un paquet romàntic al prestigiós hotel de cinc estreles SH Vil·la Gadea d'Altea.

Qui vulga assistir haurà de contactar amb el telèfon 679 640 655. I cal recordar que el preu del tiquet són 19 euros.