El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquest és el calendari escolar d'Alcoi per al que queda de curs 20/21

Imatge lliure

Autoritzat el canvi del dia 12 d’abril, ‘Sant Vicent’, que és festiu en tota la Comunitat, pel 23 d’abril.

La Conselleria d’Educació ha aprovat el Calendari Escolar per al curs 2019-2020 d'Alcoi. Aquest està aprovat pel Consell Escolar Municipal. El 23 de juny serà el darrer dia de classe per als nivells d’Educació Infantil, Primària i Especial.

Pel que respecta als festius escolars locals seran els dies 7 i 8 de gener, dijous i divendres, 23 d’abril (Dia dels Músics) divendres i 27 d’abril (Dia del Descans) dimarts. És important indicar que a la ciutat li corresponen tres dies festius locals escolar i que la Generalitat ha autoritzat el canvi del dia 12 d’abril, ‘Sant Vicent’, que és festiu en tot el territori valencià, pel 23 d’abril. Com ja es va anunciar els festius locals del pròxim any seran el dia 24 d’abril (Dia de l’Entrada), dissabte i que per tant no afecta el calendari escolar. 26 d’abril (Els Trons), dilluns.


El 22 de desembre serà el darrer dia de classe i l’alumnat tindrà vacances fins a l’11 de gener que es reincorporaran als Centres Educatius. Posteriorment tindran vacances de l’1 d’abril a l’11 d’abril, ambdós inclosos.


El regidor d’Educació, Alberto Belda, afirma que “ja hem enviat a tots els Centres el Calendari definitiu. Normalment busquem que els festius locals escolars coincidisquen amb ponts, però aquest any el calendari ho feia impossible per això des del Consell Escolar Municipal vam optar pels dies 7 i 8 de gener, així també tractem d’afavorir la conciliació laboral de la família, perquè moltes persones tenen aquests dies de vacances i a més els escolars tindran dos dies més per gaudir dels regals dels Reis Mags”.