El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aquestes són les 4 propostes viables dels Pressupostos participatius de Cocentaina

plana web de cocentainaparticipa.com
El 17 d'abril es donaran a conèixer i, des d'aquest dia fins al 2 de maig s'iniciarà el període de votació online

Les propostes són la instal·lació d’un marcador i de megafonia en el nou camp de la via, projecte de caps de setmana estimulants per a persones amb diversitat funcional organitzats per Il·lusiona’t, rehabilitació del llavador i la zona del Pla de la Font, i un mapa sonor de Cocentaina realitzat per l’alumnat de 2n d’ESO (curs 2018/2019) del Col·legi Sant Francesc d’Assís

Dels 9 projectes presentats, 4 han resultat tècnicament viables. Aquestes 4 propostes són la instal.lació d’un marcador i de megafonia en el nou camp de la via, projecte de caps de setmana estimulants per a persones amb diversitat funcional organitzats per Il·lusiona’t, rehabilitació del llavador i la zona del Pla de la Font, i un mapa sonor de Cocentaina realitzat per l’alumnat de 2n d’ESO (curs 2018/2019) del Col·legi Sant Francesc d’Assís.

El dimarts 17 d’abril a les 19:30h al Centre social Real Blanc tindrà lloc la presentació i defensa de les propostes notificades com a viables, un encontre on les entitats i persones que han preparat els projectes donaran a conéixer en profunditat la seua idea i on podran resoldre els dubtes del públic assistent. Des d'aquest 17 d'abril fins al dimecres 2 de maig s’iniciarà el període de votacions online, en la pàgina web cocentainaparticipa.com , i per a la votació presencial s’haurà d’acudir el 2 de maig al centre social Real Blanc en horari de 8 h a 15 h i de 17 h a 21 h on estarà l’urna i les paperetes al despatx d’ordenances, caldrà mostrar el DNI per a poder votar.

Baix l’eslògan 'Construïm el nostre poble!' els pressupostos participatius 2018 descobriran els resultats de les votacions en el Consell de Participació Ciutadana del dijous 3 de maig. La regidora de Participació Ciutadana i alcaldessa, Mireia Estepa, explica que les 4 propostes que podran ser votades "són d’allò més enriquidores per al poble, cadascuna des de la seua vessant".